Heeeeeej alla där hemma! :D

Yes! Jag lever fortfarande :D Och har det väldigt väldigt bra här i Stavanger.
Jag har flyttat några kvarter närmare staden så nu bor ja i princip mitt i centrum och ihop med de goaste människorna man kan hitta i Stavanger! Bor alltså i ett kollektiv där vi är två prinsessor och två prinsar: Jag, Thi Nathalie, Fred o Ali :)
Adressen är: Prinsensgate 22, 4008 Stavanger.
.
Massa massa skoj har hänt sen jag skrev här sist.. Har fått ytterligare några blåmärken från en skateboard, jobbat ihjäl mig i butiken eftersom alla julvaror kommit in nu samt att vi haft 20-årsjubileum på jobb och därför haft massa salg-erbjudande och alla är ju galna när det är salg :P
.
Orkar inte skriva så mycket här mer än att allt är hur bra som helst .. Vi har förresten målat om massa i lägenheten så tänkte visa lite bilder så ni vet hur jag bor nu :D
.
.
Coool vägg                           i vårat kök!
Köket förr                       Ja o Nathalie måla om      Köket nu!
.
.
.
Ali jobbar på lagret till Rema 1000 (En stor matvarukedja) o en dag kom han hem med huuuur mycke mat o kakor som helst.. Hur nice som helst! :D Här kommer lite bilder på maten.... (gamla köket)
.
.
.
.
Lite mer bilder på lägenheten... :)
.
.
.
.
.
.
internet krånglar mer bilder kommer.. over and out!

Jag ska lära mig att skejta! ;D

Hur grymt som helst! Jag har stått upp på en skateboard idag och till och med åkt en del..
Igår kväll efter att jag och Ali kört slut oss på Elexia (gymmet) som förövrigt är sjukt grymt men otroligt dyrt (750nok/mån, men gratis den här veckan) drog vi till en skatepark med fred, daniel o en av hans kompisar. Det var mörkt och kallt ute men parken var upplyst så det gick att köra! Jag ställde mig inte ens på en skateboard men Ali utvecklades jätte fort :) Det var anadra gången i hela hans liv han stod på en och han åkte redan över massa gupp och så.. Fred åkte ju självklart med massa men han är ju proffs sen innan så inga problem för honom =) Jätte skoj och se när han åker samt de andra duktiga skejtarna.. NO FEAR säger jag bara! =)
På väg hem där ifrån testade jag att stå på en bräda samtidigt som jag nästan krampaktigt höll hårt i både fred och ali :D haha! trodde jag skulle dö när brädan fick lite fart o som släppte så slutade åka....
.
Idag däremot var det strålande väer och killarna ringde mig runt 12 o ville att ja skulle hänga med o skejta och självklart hängde jag med.. Då fick jag plötsligt ett ryck efter jag stått och kikat på dem ett tag samt på alla nybörjartjejer som var där.. tjejerna hade alla skydd man kan tänkas ha och dom kom nästan inte framåt medan ali som stod på brädan för tredje gången i sitt liv åkte riktigt bra. Tänkte för mig själv att det väl inte kunde vara så jävla svårt o bar stå på brädan, ta lte fart med ena benet o sedan bara balansera och se så rätt jag hade =)
Det var inte så himla krångligt.. Och plötsligt åkte jag runt nästan som om jag aldrig gjort annat haha! Okej en liten överdrift men det kändes grymt! Sen trodde jag ju självklart helt plötsligt för mycket om mig själv och gjorde en JÄTTE-vurpa.. Fred såg den och var på väg att ringa ambulans då det såg ut som om hela mitt ben vred sig vilket var lite vad som hände :P Men det var inte så allvarligt som det såg ut och först kändes och efter några minuter stod jag på brädan igen :D
.
I övrigt har veckan varit fin.. Tyvärr är kameran fortfarande hos Bohman så inga nya bilder men det kommer.. =)
Ha de! Vi snakkes!

1 år, 23 dagar.......1 månad, 4 dagar

Saknar er!
Satte på The Voice-kanalen förut och då kom låten som alltid gör att jag tänker på Madde:
.
.
Ironik-Stay With Me
.
Brother And Sister Together Will Make It Through 
Some Day A Spirit Will Take You And Guide You There 
I Know You've Been Hurting But Ive Been Waiting To Be There For You 
And Ill Be There Just Helping You Out Whenever I Can 
Everybodys Free 
Listen This Ones For All The Ones Showing Love, Its Appreciated Life's Crazy Man Listen To The Lyrics 

Stay With Me Don't Fall Asleep To Soon The Angels Can Wait For A Moment 
(They Can Wait For A Moment) 
Stay With Me Don't Fall Asleep Too Soon The Angels Can Wait For A Moment 
.
Listen, Listen To The Words 
.
Don't Cry For Me When I'm Gone No Point Of Wasted Tears Our Time Will Come One Day And I'm Just Confronting My Fears Though Its Not Really A Fear Its More Like A Destiny Some Times I Sit And Wonder Is This Life Really For Me, Coz Ive Seen,Seen, Heard, Felt, I'm Done. I Hope Ur Proud Of Where Ive Come, You've Seen Me Grown An Helped Me Thou, An There Is No Repaying You, Im Here An I Feel Like Im Delaying You, Betraying You, An When I'm Gone I Hope There's Sum1 Saving You 
.
Stay With (Im Gonna Stay, Listen) Me Dont Fall Asleep Too Soon (Im Gonna Try Not To) The Angels Can Wait For A Moment (They Can Wait Man, I Swear) 
Stay With Me Dont Fall Asleep Too Soon The Angels (Im Gonna Hold On) Can Wait For A Moment 
.
I Wanna Seee Your Face Every Time I Come Home Coz I Cant Leave U Like This In This Cold World Alone, But, In This Live Were Livin Hu Knows When Ill Be Gone, I Dont Wanna Leave You Wiv Wot Ifs, Now Im In For Long (To The World) Theres To Much To Proove, An Sometimes I Wonder Wot I Really Have To Lose, An Then I Really See Its Not All About Me, I Wanna Show You From This Harsh Mad Reality, Its Real. 
.
(Like, Lifes Risky Sometimes, But Really, U Gotta Take Your Chances) 
Stay With Me Dont Fall Asleep Too Soon The Angels Can Wait For A Moment( Its Crazy Look) 
Stay With Me Dont Fall Asleep Too Soon The Angels Can Wait For A Moment 
(Listen 2 The Words) 
.
To The World, 
Lifes A Game An We Need 2 Play It Correct, Do The Right Moves An Dont Get Caught Up In Ldza Mess, Be Calm Dont Be Stressed, Be Sure To Pass Ya Test, Stand Ur Ground An Dont Let Others Put You To The Test (Repeat) 
.
Stay With Me Dont Fall Asleep Too Soon The Angels Can Wait For A Moment
.
.
Marina, din begravning är idag och vet inte alls vad som kommer spelas eller vad som kommer sägas men vet att allt kommer vara otroligt vackert!
Jag önskar att jag kunde vara där och se de vackra blommorna och höra de vackra orden som kommer hedra det liv du hann dela med dig av till oss innan änglarna behövde dig mer. Det måste vara så. Att du och Madde var tänkta att göra något annat, något större? Vem vet?!
Den här texten är till mina änglar Madeleine och Marina:
.
.
Jimi Hendrix- Little Wing
.
Well shes walking through the clouds
With a circus mind thats running round
Butterflies and zebras
And moonbeams and fairy tales
Thats all she ever thinks about
Riding with the wind.

When Im sad, she comes to me
With a thousand smiles, she gives to me free
Its alright she says its alright
Take anything you want from me, anything
Anything.

Fly on little wing,
Yeah yeah, yeah, little wing
.
.
.
.
Fly on little wing!

Underbara dag! 091006

Åååh vilken underbar dag jag har haft idag! Jag ställde klockan på 7.30 i morses (på min lediga dag). Lyckades med nö och näppe att resa mig ur sängen då jag inte kom i säng för än runt 1.00 igår efter en lång men mycket trevlig chill-kväll hos Fred, Ali o Nathalie.
Planen var att jag och vi alla tre skulle upp o springa samt gymma nere vid sjön. Fred bangade men vi andra gjorde som vi sagt :P En otroligt skön start på dagen!
Efter detta blev det en snabb frukost samt dusch här hemma innan jag stack ner till gänget igen.. Vi hade planerat att spela amerikans fotboll igen och två till tjejer skulle joina oss runt 12 så vid 12 drog vi till stadion här ovanför i träningskläder (för andra gången idag) :P och spelade gärnet hehe! Det är sjukt skoj att lära sig amerikans fotboll. Konstigt att det inte är större i Sverige än vad det är.. Tyvärr blev det lite kyligt efter att i några timmar stått i spöregn så vi drog oss hemåt igen :)
Väl hemma blev det ännu mer chill och firande av att Ali fått jobb! Grattis igen! :D Underbart!
Sen joinade Oskar och vi drog ner till stan för att käka o fira Ali lite mer och sen runt 20 gick vi hem till Oskar o co o kikade på film o umgicks med alla andra som var där! :D
.
.
Kan man ha en bättre dag??? Den var klockren! :D När klockan var 15.00 typ o vi precis kommit hem från fotbollen trodde ja att klockan var runt 20 bara för att vih ade gjort så himla mkt! Så där tjänade jag ju in 5 timmar! :D
.
.
Hoppas det är bra med alla er hemma! Så skoj att det är så många som följer min vistelse här i stavanger. :)
Jag säger bara; Ha de! Vi snakkes!

"Nu är du vuxen på pappret med" :D

Citat från min mamma igår =) Yes igår fyllde jag 20 år. Helt sjukt..börjar ju bli gammal :P
.
Min födelsedag var hur lyckad som helst! Jobbade mellan 12-18 men åkte till Kilden lite tidigare för att hinna med att gå till vinmonopolet för att äntligen kunna köpa mitt egna vin :D Eller det har jag ju kunnat göra här i Norge sen jag kom hit eftersom de har 18års- gräns på allt under 22% men jag har sparat det till 20års- dagen för att det skulle kännas lite speciellt och det gjorde det :)
.
John och Malle ringde mig när jag var inne på vinmonopolet för att gratulera mig och jag fick en chock när någon hoppade på mig på väåg från monopolet till jobbet och började sjunga ja må hon leva. Jätte skoj! Där stod John o Malle och sjöng för fulla muggar i ett köpcenter för mig och så fick jag ett fint kort och presenter! En daim-tårta som jag sedan bjöd på på jobbet och en ljuslykta som man har sån där olja i så att det luktar gott :)
Tack så jätte mycket John o malle!!!
.
Sen när jag kom till jobbet och gick in för att hänga av mig min jacka stod det en vinflaska på bordet med snören runt sig och ett gratulationskort :D Blev jätte glad! Bara jobbat där i några veckor och så får man någon sånt! Då vet man att man jobbar på ett fint ställe :)
.
På kvällen blev det fest! :D Huur skoj som helst och jag fick så fina presenter av mina underbara vänner med! Fred och Ali hade köpt en liten MAKKA-PAKKA till mig! För er som inte vet vem det är så är det en av huvudrolls innehavarna i en norsk serie som heter drömmehagen för de allra allra minsta :) Jag fick ju låna hem lite filmer för att sätta mig in i vad dom norska ungarna gillar och så blev det en liten intern-grej så jag är makka-pakka.. Så här ser han ut:
Jag fick också en "Ugly dog" som de köpte till mig för att jag målar så otroligt fula djur. Och det liknade verkligen en hund så som jag hade kunnat måla den :)
Tack killar!! :D
.
Dom hade också med en present från Nathalie.. Ett grymt födelsedagskort som hon målat själv! Hon är jätte duktig på att måla! Och ett par jätte läckra örhängen!
Tack så jätte mycket!!! :D
.
Sen fick jag ju för några dagar sedan en present i förskott av erik.. Eller rättare sagt av Eriks elever. Han är ju klassföreståndare för en årskurs 3-klass. De hade målat var sin teckning till mig och Erik hade plastat in dem! Nu är min vägg så snygg!
.
Gav mig själv en present för några dagar sedan med. Jag gick till en fotobutik och skrev ut ca 20 bilder på alla kompisar och familjen hemma för att ha på väggen så nu är min vägg snyggast i Stavanger! :)
Bilder kommer men har inte min kamera hemma. Den ligger hos Johan :/
.
Vill passa på att tacka alla som ringde till mig och sjöng och gratulerade mig! Det värmer så att alla där hemma tänker på mig fast att jag inte bor i Sverige längre.. Vill även tack för alla underbara sms men har dock bara fått de sms som skickats till mitt NORSKA nr. använder inte mitt svenska nr längre.
Mitt noska nr är: +4741317856 Tror inte att jag skrivit det här förut.
.
Som slutsats här kan jag ju bara skriva att det var en väldigt lyckad födelsedag!!! :D
Mår fortfarande väldigt bra här i Norge. Trivs i Stavanger! Men saknar väldigt många där hemma med.
Sköt om er och tack igen för alla fina gratulationer!

RSS 2.0